Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mumu yakmak

Rüyada mumu yakmak

Rüyada mumu yakmak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine işarettir.

Rüyada mumu yakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerin dikkatini çekebilmek için sabırsızlanabilirsiniz.

Rüyada kibritle mum yakmak herkesin istediği bir kariyeri olacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı mum yakmak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çakmakla mum yakmak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide mum yakmak hayatının da zorlaşacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada kilisede mum yakmak neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mumu yakmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mum yakmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada türbeye mum yakmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, bir beladan kurtulacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments