Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta mumu yakmak

Rüyada pasta mumu yakmak

Rüyada pasta mumu yakmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, keyfin kaçacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, yardımcı olmayacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada pasta mumu yakmak gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıya sahipsiniz.

Rüyada pasta mumu yakmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada pastaya mum dikmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, rahatsızlık vereceğine alamet eder.

Rüyada pasta mumu üflemek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pastada mum üflemek buna rağmen kazanç getireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada doğum günü pastası ve mum görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yaş pasta ve mum görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine delalettir.

Rüyada pastanın üzerinde mum görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mumlu pasta görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments