Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürünü öpmek

Rüyada müdürünü öpmek

Rüyada müdürünü öpmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada müdürünü öpmek gördüyseniz:

  • Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz olabilir.

Rüyada genel müdürün elini öpmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdürünün elini öpmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, iş hayatında günah işleyeceğine delalet eder.

Rüyada müdür eli öpmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada müdürün elini öpmek her türlü başarıyı elde edeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza işaret eder.

Rüyada müdürü öpmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdürünü öpmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada müdür öpmek iyi hissedileceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada genel müdür olmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments