Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdür öpmek

Rüyada müdür öpmek

Rüyada müdür öpmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine inanılır.

Rüyada müdür öpmek gördüyseniz:

  • Eski bir ortağınız veya partneriniz sizi düşünüyor olabilir, tekrar bağlantı kurulması duygusal anlar yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada müdürün elini öpmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada müdürünün elini öpmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada genel müdürün elini öpmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdür eli öpmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada müdürü öpmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işaret eder.

Rüyada müdürünü öpmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine işarettir.

Rüyada müdür öpmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Rüyada genel müdürü görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının tadına varacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments