Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürü öpmek

Rüyada müdürü öpmek

Rüyada müdürü öpmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada müdürü öpmek gördüyseniz:

  • Saygı görmek istediğiniz için kendinizi kullandırmanız gerekmiyor.

Rüyada müdürünü öpmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada müdür eli öpmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada müdürünün elini öpmek kazanç kapılarının açılacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada müdürün elini öpmek şansının artacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada genel müdürün elini öpmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada müdürü öpmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına delalettir.

Rüyada müdür öpmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, beden sağlığının zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada işyerindeki müdürü görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments