Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürün elini öpmek

Rüyada müdürün elini öpmek

Rüyada müdürün elini öpmek zararların günden güne artacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kendi işine sahip olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada müdürün elini öpmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirirseniz, insanların sizi dinlediğini göreceksiniz.

Rüyada müdür eli öpmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdürünün elini öpmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalet eder.

Rüyada müdürün elini öpmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genel müdürün elini öpmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, fakirlik yaşayacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdürünü öpmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine inanılır.

Rüyada müdürü öpmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada müdür öpmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine işarettir.

Rüyada müdürle el sıkışmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments