Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdür eli öpmek

Rüyada müdür eli öpmek

Rüyada müdür eli öpmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kötü günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada müdür eli öpmek gördüyseniz:

  • Aktiviteye geçmenizde fayda var.

Rüyada genel müdürün elini öpmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet eder.

Rüyada müdürün elini öpmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada müdür eli öpmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Rüyada müdürünün elini öpmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada müdür öpmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada müdürü öpmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada müdürünü öpmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, rahatının yerine geleceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada müdürün elini tutmak hediyeler ve elbiseler alınacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments