Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürünün elini öpmek

Rüyada müdürünün elini öpmek

Rüyada müdürünün elini öpmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sıkıntıların azalacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada müdürünün elini öpmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Rüyada müdürün elini öpmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, kalp kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada müdür eli öpmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Rüyada genel müdürün elini öpmek hayatının bir düzene kavuşacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına yorulur.

Rüyada müdürünün elini öpmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine işarettir.

Rüyada müdür öpmek emeklerin boş yere harcanacağına, işlerinin kötüleşeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada müdürünü öpmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, yeni başlangıçların yapılacağına tabir olunur.

Rüyada müdürü öpmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada müdürle el sıkışmak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments