Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürle tartışmak

Rüyada müdürle tartışmak

Rüyada müdürle tartışmak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına rivayet eder.

Rüyada müdürle tartışmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bazı işlerinizin önünü kesen veya sizi yavaşlatan bazı sorunları gidermenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada müdürle tartışmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdürüyle tartışmak yeni bir iş bulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada okul müdürüyle tartışmak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, doğru işler yapacağına delalettir.

Rüyada genel müdürle tartışmak hayattan elini eteğini çekeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski müdürünü görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada müdürünü üzgün görmek kısmetin kapanacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, dinç kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdürünü evinde görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada müdür eli öpmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments