Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul müdürüyle tartışmak

Rüyada okul müdürüyle tartışmak

Rüyada okul müdürüyle tartışmak olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, sorunların üstüste geleceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul müdürüyle tartışmak gördüyseniz:

  • Sabırsız bir tutum içinde olmanız nedeniyle aileniz fertleri veya komşularınızla kolayca stresli bir ortama sürüklenebilirsiniz.

Rüyada okul müdürüyle tartışmak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada genel müdürle tartışmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada müdürle tartışmak evlenme yolunda adım atacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdürüyle tartışmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada okul müdürünü görmek güzel huylarının değişeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada okul müdürü görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada okulun müdür yardımcısını görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments