Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski müdürünü görmek

Rüyada eski müdürünü görmek

Rüyada eski müdürünü görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, hep dinç ve genç kalacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski müdürünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda imajınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Rüyada eski genel müdür görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eski işyerinin müdürünü görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine alamet eder.

Rüyada eski iş müdürünü görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski müdür yardımcısını görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski müdürle konuşmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada eski okul müdürü görmek verilen kararların geri çekileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada eski genel müdürünü görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, sevap işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski müdürü görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
murattfatsalı

Selamlar ruyam da ılk işe basladıgım Yerdekı eski müdürümü gordum,masasında sımsıyah evraklar defterler onları ımzalıyodu tekrar orda çalısmaya baslamısım odasından benı kovdugunu alıp basımı gıttıgımı göruyorum