Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürünü evinde görmek

Rüyada müdürünü evinde görmek

Rüyada müdürünü evinde görmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdürünü evinde gördüyseniz:

  • Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir.

Rüyada müdürünü evinde görmek sorunlarından arınacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada müdürün evine girmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, çalışkan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada müdüre kahve yapmak sorunların tamamen biteceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada müdürle kucaklaşmak büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdür olarak atandığını görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada okulun müdür yardımcısını görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdürü olmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, bir araya geleceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına işarettir.

Rüyada müdürden azar işitmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, sevinç ve sürura, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments