Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürünü üzgün görmek

Rüyada müdürünü üzgün görmek

Rüyada müdürünü üzgün görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, afiyette olacağına, bahtının da çok parlak olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, adaletin geleceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, her zaman çok mutlu olacağına, tecrübe sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada müdürünü üzgün gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, dikkat edin.

Rüyada müdürünü üzgün görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok üzgün olduğunu görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeği üzgün görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölen anneyi üzgün görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği birini üzgün görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasını üzgün görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada eski eşi üzgün görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Rüyada bir kişiyi üzgün görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments