Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürüyle tartışmak

Rüyada müdürüyle tartışmak

Rüyada müdürüyle tartışmak ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, masraflarının azalacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada müdürüyle tartışmak gördüyseniz:

  • Sizin için imkansız olan durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada müdürle tartışmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada okul müdürüyle tartışmak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, sorunlarını aşacağına işaret eder.

Rüyada genel müdürle tartışmak ailesi ile mutlu olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet eder.

Rüyada müdürüyle tartışmak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada emniyet müdürü olmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada müdürü olmak elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine işarettir.

Rüyada müdürünün kızdığını görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının müdür olduğunu görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments