Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdür eşi görmek

Rüyada müdür eşi görmek

Rüyada müdür eşi görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine işarettir.

Rüyada müdür eşi gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlasından kaçınmalısınız.

Rüyada eşinin müdür olduğunu görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada müdür eşi görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, kazancı arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada müdürünü görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada müdür görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski müdürünü görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına alamet eder.

Rüyada müdürüyle öpüşmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdürün elini tutmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments