Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürün elini tutmak

Rüyada müdürün elini tutmak

Rüyada müdürün elini tutmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada müdürün elini tutmak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin karşılıkları farklı kanallardan gelebilir.

Rüyada müdürün elini tutmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada müdürünün elini tutmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada müdürünün elini öpmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, daha çok iş yapacağına inanılır.

Rüyada müdürle el sıkışmak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada müdürün elini öpmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada müdür eli öpmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada genel müdürün elini öpmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına işaret eder.

Rüyada bir ünlünün elini tutmak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments