Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürünü görmek

Rüyada müdürünü görmek

Rüyada müdürünü görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına delalettir.

Rüyada müdürünü gördüyseniz:

  • Kibirli veya ukala bir imaj yaratmamaya çalışmak için ekstra gayret göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada müdürü tarafından öpülmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına inanılır.

Rüyada eski genel müdür görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Rüyada müdüründen para almak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdürüne sarılmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına delalettir.

Rüyada personel müdürünü görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada müdürle konuştuğunu görmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine tabir olunur.

Rüyada polis müdürü görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdür yardımcısı olmak zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments