Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdür görmek

Rüyada müdür görmek

Rüyada müdür görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdür gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapmanız durumunda geleceğinizi korumanız daha kolay olabilir.

Rüyada bayan müdür görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada müdürü tarafından öpülmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek üzüntülerin biteceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına işaret eder.

Rüyada genel müdürle öpüşmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine işaret eder.

Rüyada mal müdürü görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, zor zamanlar geçireceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada milli eğitim müdürü görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada işyeri müdürü görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına yorulur.

Rüyada müdürünü ölmüş görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments