Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürüyle öpüşmek

Rüyada müdürüyle öpüşmek

Rüyada müdürüyle öpüşmek borçlarını bitireceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, maddi açıdan ferahlamaya, işinin de hep yürüyeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada müdürüyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ya da eğitmen konumundaki kişiler, uzmanlar v.b çalışma biçiminizle ilgili yorumlar yapabilirler.

Rüyada müdürle konuşmak başarısının artacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyeri müdürü görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada müdürüyle kavga etmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastane müdürü görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada müdür koltuğuna oturmak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına yorulur.

Rüyada müdürü öpmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, günahların af olacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdürünün işten ayrıldığını görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazancının düşeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada müdürünün öldüğünü görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments