Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin müdür olduğunu görmek

Rüyada eşinin müdür olduğunu görmek

Rüyada eşinin müdür olduğunu görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, umutlanacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, borçların sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin müdür olduğunu gördüyseniz:

  • Keyif için yaptığınız her aktivite kanatlanabilir.

Rüyada müdür eşi görmek çalışmaların beğeni almayacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına yorulur.

Rüyada eşinin müdür olduğunu görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, bir ömür olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada banka genel müdürü görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurum müdürünü görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kazancının katbekat artacağına tabir olunur.

Rüyada müdür görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada müdürün evine girmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet eder.

Rüyada erkek müdür görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, yeni hobiler edinileceğine rivayet eder.

Rüyada müdürle tokalaşmak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments