Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul müdürüyle konuşmak

Rüyada okul müdürüyle konuşmak

Rüyada okul müdürüyle konuşmak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işarettir.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Tahammülsüzlük veya sabırsızlık nedeniyle bazı plan, iş ya da anlaşmalar bozulabilir.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Rüyada okul müdürünü görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulun müdür yardımcısını görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada okul müdürünü dövmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına rivayet eder.

Rüyada okul müdürü görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada okul müdürüyle kavga etmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada okul müdürü olmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul müdürüyle tartışmak belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, borcunun kalmayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments