Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş mücevher görmek

Rüyada gümüş mücevher görmek

Rüyada gümüş mücevher görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş mücevher gördüyseniz:

  • Daha iyi vakit geçirmenin yollarını arıyorsanız, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı ruh halinde olmamasını yadırgayabilirsiniz.

Rüyada gümüş mücevher görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, kalabalık günler geçirileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yerden mücevher toplamak nasiplerini alacağına, şöhret elde edeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada mücevher yüzük görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada parlak mücevher görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mücevher çaldığını görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah mücevher görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın ve mücevher görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, güzel günler için çalışılacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalet eder.

Rüyada değerli mücevher görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments