Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mübarek su içmek

Rüyada mübarek su içmek

Rüyada mübarek su içmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, ancak yılmayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mübarek su içmek gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler ya da başkalarına bağlı olarak planlarınızı değiştirmek zorunda kalmanız moralinizi bozabilir.

Rüyada mübarek su içmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mübarek gün görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada mübarek yere gitmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada mübarek birinin mezarını görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mübarek gece görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mübarekleri görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada mübarek birinin elini öpmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, çevre değiştireceğine delalettir.

Rüyada mübarek zatları görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, bunalıma düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments