Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mübarek yere gitmek

Rüyada mübarek yere gitmek

Rüyada mübarek yere gitmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, para ve makam sahibi olacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Rüyada mübarek yere gitmek gördüyseniz:

  • Karşılıklı verilen kişisel sözleriniz veya yapılacak anlaşmalar gelecek vaat edebilir.

Rüyada mübarek yere gitmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mübarek bir yer görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet eder.

Rüyada mübarek yerleri ziyaret etmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine alamet eder.

Rüyada mübarek bir insan görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine inanılır.

Rüyada mübarek su içmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada mübarek zatları görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mübarek gün görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mübarek birinin elini öpmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, çok zor durumlara düşeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments