Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mübarek birinin elini öpmek

Rüyada mübarek birinin elini öpmek

Rüyada mübarek birinin elini öpmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, bazı ortak işlere gireceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına delalettir.

Rüyada mübarek birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda yeni bir şeyler olabilir.

Rüyada mübarek birinin elini öpmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, elindekini de bitireceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına delalettir.

Rüyada mübarek yere gitmek kazancının çoğalacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada mübarek birinin mezarını görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet eder.

Rüyada mübarek kişi görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada mübarekleri görmek hastalıklarının iyileşeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mübarek bir insan görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada mübarek su içmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mübarek zatları görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments