Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mübarek zatları görmek

Rüyada mübarek zatları görmek

Rüyada mübarek zatları görmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, sevinç ve mutluluğa, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mübarek zatları gördüyseniz:

  • İyi fikirlerin karlı girişimlere dönüşebileceği zamanlar.

Rüyada mübarek zatları görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada mübarek bir yer görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, yeni bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mübarekleri görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada mübarek yere gitmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mübarek kişi görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada mübarek birinin elini öpmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, gönül işlerinin hareketleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mübarek su içmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalettir.

Rüyada mübarek gece görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, daha güçlü hale geleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments