Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mübarekleri görmek

Rüyada mübarekleri görmek

Rüyada mübarekleri görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, yüksek bir makama geleceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mübarekleri gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünü yeniden hissediyorsun.

Rüyada mübarek yerleri ziyaret etmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına işarettir.

Rüyada mübarek gün görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada mübarek birinin mezarını görmek başarılarının takdir edileceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mübarekleri görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mübarek bir yer görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına inanılır.

Rüyada mübarek birinin elini öpmek uğranılan zararın paylaşılacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada mübarek kişi görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada mübarek yere gitmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments