Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mübarek birinin mezarını görmek

Rüyada mübarek birinin mezarını görmek

Rüyada mübarek birinin mezarını görmek düşmanlarını bile affedeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine rivayet eder.

Rüyada mübarek birinin mezarını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkileyebilmek veya ikna etmek için kendinize güvenmeniz gerekiyor.

Rüyada mübarek birinin mezarını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işarettir.

Rüyada mübarek bir insan görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada mübarek yerleri ziyaret etmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada mübarek zatları görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına alamet eder.

Rüyada mübarek bir yer görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına yorulur.

Rüyada mübarek yere gitmek anne baba duaları alınacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mübarekleri görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine inanılır.

Rüyada mübarek birinin elini öpmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments