Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mübarek gün görmek

Rüyada mübarek gün görmek

Rüyada mübarek gün görmek büyük bir servete kavuşacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mübarek gün gördüyseniz:

  • Kalabalıkların içinden kolayca ayrılıyorsunuz, yeteneklerinizi gösterme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada mübarek gün görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada mübarek yere gitmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, ulvi kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada mübarek bir yer görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mübarek kişi görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada mübarek bir insan görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mübarekleri görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, nahoş sözler işiteceğine, başının belaya girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mübarek su içmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, önemli bir şahsiyet olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mübarek gece görmek kazancınızın artacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments