Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mübarek gece görmek

Rüyada mübarek gece görmek

Rüyada mübarek gece görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada mübarek gece gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sınırlandırılmaya veya kısıtlanmaya hazır olmayabilirler ya da sınırlarını bilmeden davranıyor olabilirler.

Rüyada mübarek gece görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada mübarek kişi görmek makama ve rızka sahip olacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına tabir olunur.

Rüyada mübarek su içmek elindeki imkanların artacağına, günden güne kazancının artacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mübarek birinin elini öpmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mübarek zatları görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine tabir olunur.

Rüyada mübarek yere gitmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mübarek gün görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada mübarek bir insan görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments