Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motor tamir ettirmek

Rüyada motor tamir ettirmek

Rüyada motor tamir ettirmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, sağlığına kavuşacağına, kişinin kazancının artacağına, varlıklı kimse olacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada motor tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Belli alanlarda tecrübelerinize güvenin.

Rüyada motor tamir ettirmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada motor tamiri görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hak yemeyeceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada motor tamir etmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada motor tamircisi görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada arabayı tamir ettirmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine inanılır.

Rüyada tamir ettiğini görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyon tamir ettirmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments