Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motor tamircisi görmek

Rüyada motor tamircisi görmek

Rüyada motor tamircisi görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulur.

Rüyada motor tamircisi gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada motor tamiri görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada motor tamir ettirmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada motor tamir etmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada motor tamircisi görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Rüyada karda motorsiklet sürmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada motor kazası yaptığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada motor binmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada motor kask görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments