Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı tamir ettirmek

Rüyada arabayı tamir ettirmek

Rüyada arabayı tamir ettirmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına alamet eder.

Rüyada arabayı tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Yeni alanlar veya yollar arasından seçim yapmanız gerekebilir ya da çeşitli tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eski araba tamir ettirmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba tamir ettiğini görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalettir.

Rüyada arabayı tamir ettirmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, geriye doğru gideceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tamir edilmiş ev görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı tamir ettirmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı tamir ettirmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, dualarının karşılığını göreceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine yorulur.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulur.

Rüyada telefon tamir ettirmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments