Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motor tamir etmek

Rüyada motor tamir etmek

Rüyada motor tamir etmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kazançlı çıkacağına, güzel günler yaşayacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada motor tamir etmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya birlikte yaşadığınız kişilerde değişikliklik yapmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada motor tamir etmek çekilen hasretin biteceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada motor tamiri görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalettir.

Rüyada motor tamir ettirmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada motor tamircisi görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada motor kullanan birini görmek sorunlarının sürekli artacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada motor kullanmak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada odun motoru görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada motor görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments