Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tamir ettiğini görmek

Rüyada tamir ettiğini görmek

Rüyada tamir ettiğini görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, parasal durumun düzeltileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına işaret eder.

Rüyada tamir ettiğini gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren bazı olanaklar veya planlar gerçekten süper bir fırsat anlamına geliyor olabilir.

Rüyada saat tamir ettirmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, haram mal yiyip içeceğine işarettir.

Rüyada ev tamir ettirmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, hükmünün geçmeyeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tamir ettiğini görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına delalettir.

Rüyada evin tamir edildiğini görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, doğru olanı seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyon tamir ettirmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada evin içini tamir ettirmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments