Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yarasa görmek

Rüyada siyah yarasa görmek

Rüyada siyah yarasa görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük başarıla kazanacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yarasa gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan kişiler veya iyi niyetinizden faydalanmak isteyenler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada siyah yarasa görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş yarasa görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalet eder.

Rüyada konuşan yarasa görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde yarasa görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada köpek ve yarasa görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına inanılır.

Rüyada evde yarasa görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru yarasa görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada fare ve yarasa görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments