Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor ve siyah renk görmek

Rüyada mor ve siyah renk görmek

Rüyada mor ve siyah renk görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, güzel bir döneme girileceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada mor ve siyah renk gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekebilir.

Rüyada mor ve siyah renk görmek her şeyin yolunda gideceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada mor renk saç görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına inanılır.

Rüyada mor renkli küpe görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk kolye görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, iyi şartlara kavuşacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renk ip görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine inanılır.

Rüyada mor renk görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada mor ve turuncu renk görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ve mor renk görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, bilakis malının çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments