Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk görmek

Rüyada mor renk görmek

Rüyada mor renk görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mor renk gördüyseniz:

  • Beklenmedik iş yolculukları, haberler ya da tahmin etmediğiniz konuklar sizi ziyarete gelebilir.

Rüyada mor renk araba görmek yeni ilişkiler kurulacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada mor renkli taş görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine rivayet eder.

Rüyada sarı ve mor renk görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada mor renk abiye giymek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine inanılır.

Rüyada mor renkli duvar görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor ve pembe renk görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor renk canta görmek işinde verimsiz olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine delalet eder.

Rüyada mor renk saç görmek çok büyük başarı kazanacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments