Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor ve turuncu renk görmek

Rüyada mor ve turuncu renk görmek

Rüyada mor ve turuncu renk görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına inanılır.

Rüyada mor ve turuncu renk gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalırsınız.

Rüyada mor ve turuncu renk görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada turuncu renkli yılan görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada turuncu renk ev görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret eder.

Rüyada turuncu renk eşarp görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada turuncu renk kıyafet görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada turuncu renk şal görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı ve turuncu renk görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu renk elbise almak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments