Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk saç görmek

Rüyada mor renk saç görmek

Rüyada mor renk saç görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor renk saç gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Rüyada mor renk saç görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada mor renkli saç görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada mor renkli meyve yemek güzel bir evliliğe, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına tabir olunur.

Rüyada mor renk araba görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor renkler görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, gelirinin düşeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada mor ve siyah renk görmek ailesinden hayır göreceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada mor ve turuncu renk görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada mor renk ev görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments