Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli küpe görmek

Rüyada mor renkli küpe görmek

Rüyada mor renkli küpe görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, kalkınacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, birikim yapacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor renkli küpe gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Rüyada mor renkli küpe görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada mor küpe takmak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, alanında marka bir isim olacağına, günahların af olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor taşlı küpe görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor küpe görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk küpe görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, zorluklarının kalmayacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkli küpe görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, hakkını savunamayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli küpe takmak ele geçen parada artış olacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkli küpe görmek hayırlı bir karar verileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments