Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk kolye görmek

Rüyada mor renk kolye görmek

Rüyada mor renk kolye görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, rahat nedir öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor renk kolye gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size destek olma konusunda isteksiz davranabilirler.

Rüyada mor renk kolye görmek sağlığının yerinde kalacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor taşlı kolye görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, yol alacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor kolye takmak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, küs kimselerin barışacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor kolye görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, insanları sakinleştireceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada renkli taşlı kolye görmek dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada renkli kolye görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk kolye görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk kolye görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hayırlı işlere girişileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments