Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk ip görmek

Rüyada mor renk ip görmek

Rüyada mor renk ip görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, doyasıya hasret gidereceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor renk ip gördüyseniz:

  • Daha az konuşmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada mor renk ip görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çirkin amellere, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere yorulur.

Rüyada mor örgü ipi görmek yüzünün hep güleceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor ip görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, içini açmaya karar vereceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk ip görmek yeni denemelerde bulunacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına delalet eder.

Rüyada renkli ip yumağı görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine delalettir.

Rüyada sarı renkli ip görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkli ip görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada pembe renkli ip görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments