Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ve mor renk görmek

Rüyada yeşil ve mor renk görmek

Rüyada yeşil ve mor renk görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, asla yüksünmeyeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ve mor renk gördüyseniz:

  • aşk veya evlilik hayatınızda anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada yeşil ve mor renk görmek iş hayatında başarılı olmaya, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor ve yeşil renk görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renk tesbih görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada mor renk görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada mor renk eşarp görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor renk kolye görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor renk elbise giymek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işaret eder.

Rüyada mor renk halı görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments