Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruj yemek

Rüyada ruj yemek

Rüyada ruj yemek onu uyaracağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruj yemek gördüyseniz:

  • Net olmalı, direkt cümleler kurmalısınız.

Rüyada ruj yemek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ruj lekesi görmek parasının her zaman bereketli olacağına, ailesini hem gururlandıracağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudaklarına ruj görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, hayatın tadına varacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalettir.

Rüyada birinden ruj almak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ruj görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulur.

Rüyada ruj vermek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Rüyada kahverengi ruj görmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine yorulur.

Rüyada erkeğe ruj sürmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments