Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli gül görmek

Rüyada mor renkli gül görmek

Rüyada mor renkli gül görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renkli gül gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise, beklediğiniz olumlu işaretler kendini yavaş yavaş göstermeye başlayabilir.

Rüyada mor renkli gül görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada mor gül almak kötü günler yaşayacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Rüyada mor gül toplamak güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulur.

Rüyada mor gül görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve mor gül görmek yeni kararlar alınacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada koyu mor renk görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk görmek bilgi sahibi olacağına, aileden ayrı kalınacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine alamet eder.

Rüyada mor renkli araba görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments