Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor gül toplamak

Rüyada mor gül toplamak

Rüyada mor gül toplamak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, yönetici makamına oturacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor gül toplamak gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi arttırmanın yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada mor gül toplamak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada mor gül almak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işarettir.

Rüyada mor gül görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renkli gül görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ve mor gül görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada mor lale toplamak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine delalet eder.

Rüyada mor menekşe toplamak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor dut toplamak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments