Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor gül almak

Rüyada mor gül almak

Rüyada mor gül almak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, şansın yaver gideceğine, istediği projeleri yapamayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, bol dua edeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine delalet eder.

Rüyada mor gül almak gördüyseniz:

  • Bazı şakaların ciddiye alınması sorun yaratabilir.

Rüyada mor gül toplamak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada beyaz ve mor gül görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renkli gül görmek çok günah işleyeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada mor gül görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya delalet eder.

Rüyada mor gül almak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada mor pardesü giymek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri morarmış birini görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünü mor görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments