Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli araba görmek

Rüyada mor renkli araba görmek

Rüyada mor renkli araba görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına delalettir.

Rüyada mor renkli araba gördüyseniz:

  • Bazı hırslar gerilim yaratabilir.

Rüyada mor renkli araba görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada mor renk araba görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına işarettir.

Rüyada mor renkli havlu görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına delalet eder.

Rüyada mor renkli kazak görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet eder.

Rüyada mor renkli halı görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, hasretin biteceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor renkli koltuk görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, canını ve malını hiçe sayacağına yorulur.

Rüyada mor ve turuncu renk görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renk takı görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments