Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu mor renk görmek

Rüyada koyu mor renk görmek

Rüyada koyu mor renk görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, hayatının da zorlaşacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, güveninin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyu mor renk gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Rüyada koyu mor renk görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada koyu renk halı görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada koyu renk idrar yapmak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına inanılır.

Rüyada saçını koyu renk görmek iyilik ve güzellik bulacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada koyu renkler görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada koyu renk saç görmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, işinde aranan biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada koyu mavi renk görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, keyfin kaçacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada koyu yeşil renk görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments